Tinnitus, de extra specialiteit van Oorzaak Hoorkliniek

Wat is Tinnitus?

Het kan een rinkelend, zoemend, sissend of bruisend geluid zijn en het kan tijdelijk of permanent zijn, maar het is in ieder geval een irritant geluid dat alleen u kunt horen want dit geluid in uw oren of binnenin uw hoofd is uniek voor u. Tinnitus komt verrassend veel voor — ongeveer 10 tot 15% van de bevolking heeft er de hele tijd last van. Een op de vijf mensen met tinnitus klachten ervaart het als hinderlijk of zelfs zeer belemmerend in hun functioneren.

Wat zijn de oorzaken van Tinnitus?

Tinnitus kan ontstaan tussen het middenoor en de hersenen en kan continu of onderbroken, tijdelijk of chronisch zijn. Het is nog steeds onzeker hoe tinnitus begint, maar het kan het gevolg zijn van diverse oorzaken, net als gehoorverlies. Het kan zich echter ook zonder duidelijke aanleiding voordoen.

Welke behandelingen zijn mogelijk?

Hoewel er geen genezing voor tinnitus is, kunt u het beheersbaar maken of het effect ervan aanzienlijk verminderen. Er zijn vanuit de audiologische wereld nieuwe inzichten in de behandeling van Tinnitus en Anita van Brummen is hierin gespecialiseerd en kan u helpen met mogelijkheden die uw tinnitus klachten kunnen verminderen.

tds image

KENNIS

StAr geregistreerd Triage Audicien.
Tinnitus Specialist.

tds image

KWALITEIT

Kwaliteit staat voorop.

tds image

KLANTGERICHTHEID

Bij ons staat u als cliënt centraal.

Waarom kiezen voor Oorzaak Hoorkliniek

Ruim 15 jaar kennis en ervaring – Triage audicien – Tinnitus specialist – Klantgerichte begeleiding – Gratis Hoortest – Samenwerking met KNO-artsen en Audiologische Centra – Ruimere keuzevrijheid – 5 jaar service op hoortoestel

MAAK EEN AFSPRAAK