Home > Team

Wij staan en gaan voor onze cliënten

Oorzaak Hoorkliniek werkt met en vanuit 3 P’s:
Passie voor het vak
Personeel dat betrokken is, deskundig en klantgericht werkt
Professionaliteit in hoorzorg

Onze audiciens zijn StAr geregistreerd en volgen diverse nascholingen om op de hoogte te zijn en blijven van alle ontwikkelingen in het vakgebied.
Onze winkel is SEMH (Stichting Erkenning Medische Hulpmiddelen) gecertificeerd en dat betekent dat wij voldoen aan de kwaliteit eisen die ook door zorgverzekeraars worden gesteld..

Onze audiciens

Ik ben Anita van Brummen en oprichtster van Oorzaak
Hoorkliniek. 19 jaar geleden ben ik in het vak van audicien gerold.
Ik werkte in een klein streek ziekenhuis op de KNO poli waar men ook gehoortesten afnam. Ik werd door mijn baas gevraagd of ik interesse had om dit ook te leren, en dat had ik. Ik werd op cursus gestuurd en haalde mijn diploma Audiometrie. En daar ligt de grondslag voor het prachtige vak audicien.
Ik werd gevraagd om bij een klein zelfstandig audicien-bedrijf te komen werken, de overstap was snel gemaakt
.

Ik behaalde mijn audicien-diploma. Het bedrijf waar ik werkte werd overgnomen door een keten bedrijf en daar heb ik 8 jaar met veel plezier gewerkt als bedrijfsleidster in verschillende filialen, op verschillende plaatsen. Ik leerde de kneepjes van het vak en leidde verschillende mensen op tot audicien. Ik vond het heerlijk om te doen. Helaas veranderde de zorg, de regels werden aangescherpt en de zorgverzekeraars de hoorzorg bepalen, Het werken bij een keten bedrijf was daarom niet meer hetgeen dat echt bij mij paste. Ik wilde het anders doen, ik wilde deskundige betaalbare hoorzorg voor iedereen leveren, waarbij ide klant centraal staat, dit zou toch mogelijk moeten zijn.

Daarom heb op 11-2-2011 de stap genomen om samen met mijn jongste zoon Casper Oorzaak Hoorkliniek te beginnen aan de Staat 1 te Nederweert.

We zijn nu 10 jaar verder en met succes mag ik wel zeggen. Na keihard werken en roeien tegen de stroom heb ik mij vast weten te houden aan mijn missie en visie en is Oorzaak Hoorkliniek uitgegroeid tot een begrip in Nederweert en ver daarbuiten.

Met de kers op de taart dat ik uitgeroepen ben tot beste hoorspecialist van het jaar 2019. Inmiddels zijn wij op 11 september 2020 verhuisd naar een groter pand aan de Brugstraat 11 in Nederweert en is het team uitgebreid naar 4 audiciens, 1 leerling audicien en 2 inside sales medewerkers. Met trots stel ik het nieuwe team aan u voor, zij delen mijn missie en visie nl. deskundige en betaalbare hoorzorg voor iedereen waarbij u als klant centraal staat“.

Ik ben Casper Nelissen en ben op 11 februari 2011 samen met mijn moeder als leerling audicien begonnen bij Oorzaak Hoorkliniek.

Ook ik was werkzaam bij een keten en kon mij helemaal vinden in de missie en visie van mijn moeder. Het zit ons in de genen om het voor een ander naar de zin te maken.

Mijn moeder en ik voelen elkaar op dat vlak volledig aan.

Ik vind het dan ook nog steeds heel bijzonder om te zien hoe eigen onze klanten zijn geworden en ons volledig vertrouwen in ons advies.

Klantgerichtheid is deel van ons DNA en dat is te merken aan de waardering van onze klanten. Ik ben gedreven in wat ik doe en interesseer me vooral in de vernieuwingen die er zijn op het gebied van de nieuwste techniek van hoortoestellen en de daarbij behorende accessoires.

Mijn uitdaging is het om bestaande vastgeroeste en daardoor verouderde patronen in de markt van hoorzorg te vernieuwen om daarmee kwaliteit van leven voor slechthorenden toegankelijker te maken voor iedereen.”

Ik ben Patricia van Schijndel. Ruim 15 jaar geleden ben ik begonnen met de opleiding audicien. De reden om voor dit vak te kiezen is de combinatie van het sociale en techniek. Het kunnen begeleiden van mensen in een traject om hun gehoor te verbeteren en zo bij te dragen aan de kwaliteit van hun sociale leven. 

Aan de hand van gesprekken de keuze maken voor het juiste toestel en de beste instelling voor de situatie van de klant. Maar ook bezig zijn met de nieuwste technieken, bijleren en verdiepen in de laatste ontwikkelingen vind ik interessant.

Het geeft veel voldoening een klant te helpen met zijn hoorprobleem en hem of haar tevreden de winkel te zien verlaten.”

Hallo, Ik ben Margot Nijman. Toen ik in 2012 een relatie kreeg met de oudste zoon van Anita, maakte ik tegelijk kennis met Oorzaak Hoorkliniek en het vak audicien. Het ging thuis regelmatig over het reilen en zeilen in de winkel. Verhalen over nieuwe, veelbelovende ontwikkelingen in de branche of mooie verhalen over cliënten die goed geholpen waren. Heel interessant allemaal, vond ik. Ik had een goede baan als diëtiste, maar stelde me toch wel eens voor hoe het zou zijn om als audicien te werken. In 2014 ben ik ervoor gegaan en gestart met de opleiding tot audicien aan de DHTA.

Ondertussen leerde ik de fijne kneepjes van het vak van Anita en Casper. Na een onderbreking ben ik sinds mei 2021 weer met enthousiasme aan het werk bij Oorzaak Hoorkliniek. Als audicien voel ik mij thuis bij de visie van Oorzaak Hoorkliniek. Maatwerk, want geen oor of situatie is hetzelfde. Persoonlijke aandacht, want door echt goed te luisteren kun je iemand beter helpen. Kennis en kunde, zodat je het beste advies geeft voor die ene klant. Ik ben hiernaast ook ervaren in het helpen van cliënten met een verstandelijke of meervoudige beperking.

Ik help u graag, tot ziens bij Oorzaak Hoorkliniek!

Ondersteund door:

Ik ben Ralph Nelissen en de oudste zoon van Anita. Ik ben de stille kracht achter het bedrijf. Ik bemoei me achter de schermen met de boekhouding en in drukke tijden of bij ziekte assisteer ik bij het call-center en sta ik u telefonisch te woord.

Het de mensen naar de zin maken, klant- en service gericht te werk gaan zit ook bij mij in mijn DNA.

Mijn passie is net zoals mijn broer Casper de in slaap gesukkelde hoorzorg verjongen en een nog dynamischer bedrijf van Oorzaak Hoorkliniek maken dan dat het nu al is.Ik ben super trots op mijn moeder dat ze een prachtige zaak heeft neergezet.

Wij ( mijn broer en ik) zien het als onze missie om daar mee door te gaan. Om zo de slechthorenden markt die in de toekomst alleen nog maar groter gaat worden nog beter en innovatiever van dienst kunnen zijn.”

“Ik ben Kim Greijmans en binnen Oorzaak Hoorkliniek werkzaam als inside sales assistente. Na vele jaren ervaring als management assistente ondersteun ik sinds april 2021 met veel plezier de audiciens van Oorzaak Hoorkliniek.

In de meeste gevallen zal ik het eerste aanspreekpunt voor u zijn en ik kijk er naar uit u te ontmoeten!”