Home > Referenties

Deel uw ervaring

Wij zijn voortdurend bezig om de kwaliteit van onze service naar u te verbeteren. Dat kunnen wij alleen op basis van uw feedback. Daarom vinden we het belangrijk dat u uw ervaring met ons kunt delen.
Dit kunt u doen door hieronder te klikken op de link. U kunt een keuze maken waarover u uw ervaring wilt delen. Tenslotte kunt u een waardering achter laten in de vorm van 1 tot 5 sterren. Uw feedback is zeer welkom.

Ervaringen van anderen:

Filter
1 - 5
Beoordeling voor Widex Moment
5/5
Na de demonstratie door Widex spraken de mogelijkheden van het hoortoestel mij aan. Na een proefperiode met goede begeleiding, heb ik besloten tot aanschaf. Ik ben heel tevreden over de toegankelijkheid,uitleg en service van Anita en haar collega’s.
Beoordeling voor Oticon.
5/5

Uiteindelijk na lang dralen en uitstellen de “stap” gewaagd en naar de Oorzaak Hoorkliniek gegaan.
Pluspunten: Geduldige uitleg + helder en kundig advies ontvangen.
Minpunten: Zijn er géén te benoemen.

Beoordeling voor Bernafon
5/5
Hoortoestel

Fijn hoortoestel voor alle specifieke wensen goede begeleiding mensen ga naar een goede audicien zoals oorzaak Nederweert ben ooit ben in van een de vele zaken geweest die dagelijks op tv komen daar ben je nummer zoveel ik kan weer fijn muziek luisteren en vogels horen fluiten dankjewel team oorzaak en speciaal Pamela groeten wim

Beoordeling voor oticon
5/5

ik ben zeer tevreden over de behandeling.
De wijze van beoordeling , de testen , de gekozen apparatuur en de follow-up , allemaal prima en in een heel prettige sfeer.

Beoordeling voor oticon
5/5

ik ben zeer tevreden over de behandeling.
De wijze van beoordeling , de testen , de gekozen apparatuur en de follow-up , allemaal prima en in een heel prettige sfeer.

Beoordeling voor WIDEX
5/5
30-3-2023

U i t e i n d e l i j k bij OORZAAK Hoorkliniek te Nederweert het juiste advies en het perfecte Hoortoestel aangemeten en gefinetuned.
Er werd alle tijd genomen in een periode van enkele weken voor uitleg, testen en bijstellen. Zeer mooie , gezellige zaak en parkeren voor de deur. Maar wat belangrijker is , een welgemeende aanbeveling voor eenieder om een vrijblijvende afspraak te maken.

Beoordeling voor Mooie (oor)zaak
5/5
Voortreffelijk geholpen

Beste dames,

Bij deze wil ik jullie complimenteren met de mooie (oor)zaak!
Mijn dank in het bijzonder aan mevrouw P. Plomp die me zo voortreffelijk geholpen heeft.
Ik zal jullie zaak zeker aanraden bij derden.

Beoordeling voor Phonak
5/5
Phonak Paradese

Heb al 38 jaar hoortoestellen. Nu de eerste keer bij Oorzaak.
Geholpen door Anita van Brummen. Een hele goede ervaring. Goede service geduld en uitleg. Was maar eerder gekomen.

Beoordeling voor Gehoorapparaat moment widex
5/5

Heel erg tevreden Anita heeft ons super goed geholpen,
Ze neemt echt de tijd voor alles .we zijn echt tevreden.
Alles heel erg duidelijk uitgelegd

Beoordeling voor Widex Moment 440 m RIC RD
5/5
Deskundig - klantvriendelijk

Na lang twijfelen heb ik de stap genomen om een afspraak bij Oorzaak Hoorkliniek te plannen.
Ik ben zeer tevreden over het eindresultaat, en had deze stap al vele jaren eerder moeten nemen.

Beoordeling voor Widex Moment 440 M RIC RD
5/5
Goede service en begeleiding

Het werd weer eens tijd voor en nieuw hoorapparaat. Uiteindelijk is de keuze gevallen op Oorzaak Hoorkliniek in Nederweert. Ik werd geholpen door Anita van Brummen. Ze stelde eerst een aantal vragen om te bepalen wat mijn wensen zijn en in wat voor soort omgeving ik mij vaak bevindt. Uiteindelijk is de keuze gevallen op het product Widex. Ze heeft mij goed begeleid in het traject waarbij ruim de tijd voor fine tuning werd genomen. Goede begeleiding en aanrader voor iedereen die op zoek is naar een goed adres voor hoorapparaten.

Beoordeling voor Phonak Naida P90-UP
5/5
Zeer klantvriendelijk

Samen met mijn schoonmoeder heb ik uw hoorkliniek bezocht omdat ze toe was aan een nieuw gehoorapparaat. Er werd goed geluisterd welke problemen mijn schoonmoeder met haar gehoor heeft en welke situaties voor haar belangrijk waren om weer beter te horen.
Wij kregen een duidelijk uitleg over verschillende gehoortoestellen en de prijzen die daarbij horen. Hierop hebben wij de keuze gemaakt. Toen er in de “testweken” toch nog één probleem over bleef werd ook deze snel opgelost.
Mijn schoonmoeder hoort weer goed en kan zelfs in groepen weer deelnemen aan gesprekken.
Het is heerlijk om te zien dat ze weer meedoet aan gesprekken en niet voor zich uit blijft kijken.

Beoordeling voor Gehoorapparaat
5/5
Gastvrij!

Ik heb weer een bijzondere ervaring achter de rug! Behalve dat ik nu weer goed hoor en daar de nodige voordelen van heb heb ik de hele weg van slecht horen naar alles horen afgelegt samen met Anita. Zij heeft me op mijn gemak gesteld en me goed geïnformeerd met veel geduld en vriendelijkheid! Bij elk bezoek werd ik gastvrij ontvangen. Mede dankzij haar inzet was het axepteren om een gehoorapparaat te moeten dragen voor mij als vanzelfsprekend! Ik ben dan ook zeer tevreden! Dankjewel!

Beoordeling voor Orticon hoortoestellen
4/5
Een tevreden klant.

Aangezien mijn hoortoestellen aan vervanging toe waren ben ik op zoek gegaan naar een firma die mij van een goed advies kon voorzien en een betaalbaar hoorapparaat kon aanmeten. Ik ben in mijn zoektocht bij Onlinehoren (partner van Oorzaak Hoorkliniek) terecht gekomen waar ik tijdens persoonlijke gesprekken van een zeer deskundig advies voorzien ben. Ik kon een keuze maken uit hoorapparaten welke voorzien waren van de laatste technieken die veelal bij andere gespecialiseerde bedrijven niet met een zorgvergoeding aangeschaft konden worden. De aanschaf van de nieuwe toestellen levert mij een enorme verbetering van de hoor kwaliteit op. Ik kan Onlinehoren bij deze van harte aanbevelen.

Beoordeling voor oticon more miniriter
5/5
topkwaliteit

Op zoek naar het beste hoortoestel met de beste prijs kwam ik uit op Oorzaak Hoorkliniek. Daar trof ik een kwalitatief uitstekende service. Stap voor stap met geduld en precisie werden de hoortoestellen op mijn gehoorverlies afgesteld, met ruimte voor mijn eigen input. Dit hangt volgens mij samen met de onafhankelijke positie van deze zaak. Geen belemmeringen door de dwang van het opereren in een grote keten.
Kortom; Ik kan iedereen Oorzaak Hoorkliniek aanbevelen.

Beoordeling voor Oticon More
5/5
eindelijk gelukt

Na enkele omzwervingen ben ik uiteindelijk op advies van goede kennissen terechtgekomen bij een particuliere audicien, waar ik in mijn geval deskundig en met veel tact en geduld werd bijgestaan door Anita Brummen. Zij heeft mij prima geadviseerd, en ik hoop nu weer een aantal jaren met mijn Oticon More vooruit te kunnen.
De klant (patiënt) komt hier nog op de eerste plaats.
Kan dit adres aan iedereen van harte aanbevelen. (heb ik trouwens ook al gedaan) Oorzaak hoorkliniek ga zo door, en veel succes verder.

Beoordeling voor Oticon
5/5
Zeer tevreden hoortoestel

Heel vriendelijk en met heel veel geduld behandeld door Patricia van Schijndel en door Anita van Brummen.
Goed advies gekregen bij keuze hoortoestel.

Beoordeling voor Oticon Xceed 2 UP
5/5
Klant is koning!

Door mijn ernstig aangeboren slechthorendheid draag ik mijn hele leven een hoortoestel.Eerder was ik een vaste klant van toenmalig Phennings (later door Dhr. Plomp overgenomen) in Weert.Door nieuwe ontwikkeling in hoorketen heeft Schoonenberg het overgenomen.Toen in Nederweert een nieuwe vestiging kwam van Oorzaak ben ik overgestapt naar hun.En met volle tevredenheid door zeer goede deskundigheid en geduld van Anita ben ik een vaste klant.
Pas geleden een nieuw hoortoestel (Oticon Xceed 2 UP van categorie 5) aangeschaft na proeftijd.Een top toestel met ook een draadloos ringleiding aangeschaft terwijl je naar de muziek/tv luistert. Zonder hinderlijke lus om je nek van vorige merk Phonak. Helaas krijg ik maar een kleine vergoeding van zorgverzekeraar waar Oorzaak geen contract meer heeft maar dat weerhoudt me niet om over te stappen naar elders.Ik raad Oorzaak ook aan door hun goede service,vriendelijkheid en bovenalles de ervaring,deskundigheid en betrouwbaarheid van Anita.De klant is koning en dat maken ze meer dan ook waar!!

Beoordeling voor oticon
5/5
Eindelijk een goede behandeling en advies.

Ik heb lang gezocht naar een gehoorkliniek. Uiteindelijk gaf een tip van een bekende de doorslag. wij hebben een gehoorapparaat gekocht bij Oorzaak in Nederweert. Wij hebben 4 afspraken gehad bij Oorzaak. Wij zijn bijzonder tevreden met de begeleiding en de adviezen. Ik heb het reizen van Melick naar Nederweert niet als een straf ervaren. Integendeel. De vakkundige adviezen waren vanaf het begin duidelijk aanwezig. Afgezet tegen de prijs, het reizen en de goede adviezen is de aankoop beslist niet te duur geweest. Aan mijn linkeroor ben ik volledig doof. Dankzij de adviezen worden de geluiden nu ook opgevangen door het rechter oor. Belangrijk is ook het feit dat er geen batterijen meer nodig zijn.
Graag zal ik mijn ervaringen delen met iedereen die een gehoorapparaat nodig heeft.

Beoordeling voor hoortoestellen
5/5
Oorzaak Nederweert

Hoortoestellen aangeschaft bij OOrzaak Nederweert. Prima en vakkundig geholpen door Patricia van Schijndel.
Ze had alle tijd, was heel vriendelijk en duidelijk.
Kortom, prima ervaring. Zou Oorzaak zeker aanbevelen!!

Beoordeling voor Coselgi hoorapparaten
5/5
Tevredenheid

Super klantvriendelijk behandeld bij Oorzaak Hoorkliniek Nederweert. Met een speciaal woord van dank voor Patricia van Schijndel voor de advisering en begeleiding tijdens de proefperiode. Ik ben echt heel blij met mijn hoorapparaten . . . er is een wereld voor me open gegaan !

Beoordeling voor gehoorapparaatjes
5/5
Het gehoorapparaat

bij deze willen wij een bedankje uitbrengen voor de goeie service die wij hebben mogen ontvangen van de Oorzaak in Nederweert, zeker aan te bevelen

Beoordeling voor WidexMO44ORR2D Moment
5/5
Aanbevelen

Ik ben erg tevreden over de service van Oorzaak.
Je wordt door iedereen vakkundig geholpen.
Kan Oorzaak aan iedereen aanbevelen

Beoordeling voor Phonak
5/5
Verloren toestel

door verlies van 1 gehoortoestel moesten er nieuwe worden aangeschaft. Twee types uitgeprobeerd en nu een nieuw toestel gevonden. Ik ben met name gecharmeerd door de service.

Beoordeling voor Phonak AudB70-R Ric hoorapparaat en Phonak cros B-R
5/5
Goed horen: zo belangrijk!

Met mijn leeftijd van 91 , aan één oor doof en het andere slecht horend, vind ik het belangrijk om voldoende te kunnen horen om nog actief aan het leven deel te nemen.
Hulp en advies vond ik hier zeer professioneel en goed. Ik voelde me erg begrepen en er werd goed naar mij geluisterd.
Apparaten zijn makkelijk hanteerbaar en door het opladen geen gedoe meer met batterijen.
Ik ben een zeer tevreden klant.

Beoordeling voor Widex gehoortoestellen
0/5
Professionele en klantvriendelijke hulp

Ik ben na jarenlang uitstellen uiteindelijk bij De Oorzaak de winkel binnen getreden en al vanaf het eerste contact met Anita en collega’s had ik er een veilig en vertrouwd gevoel bij. Anita heeft mij uitstekend en met veel geduld en passie voor haar werk geholpen vanaf de gehoortest t/m het helpen van het indoen van de gekozen gehoortoestellen en tips en advies gegeven. Niet alleen zakelijk maar ook persoonlijk contact en interesse kwam naar voren. Na deze geweldige ervaringen was het eerste wat ik dacht…..had ik deze stap maar jaren eerder ondernomen. Chapeau voor jullie vakkennis, behulpzaamheid, en klantvriendelijkheid.

Beoordeling voor Widex hoortoestellen
4/5
Product en dienstverlening

Een nieuw hoortoestel aanmeten is kostbaar en intensief. Het bepaalt mede de kwaliteit van het contact met de omgeving. Oorzaak Hoorkliniek neemt haar taak serieus. De juiste keuze maken, nieuwsgierig in de ervaring van de klant met de nieuwe hoortoestellen, afstemmen en bijstellen levert het beste resultaat. Oorzaak Hoorkliniek neemt de tijd voor goed horen!

Beoordeling voor hoorapparaat
5/5
Vervanging hoorapparaat

Het hoorapparaat van mijn moeder moest vervangen worden. We zijn goed geholpen, zeer vriendelijk en deskundig.

Beoordeling voor Uw ervaring met de geleverde dienstverlening
5/5
Helemaal tevreden

Prettige samenwerking met het hele team. Helemaal tevreden.

Beoordeling voor Uw algehele ervaring met Oorzaak Hoorkliniek
5/5
Oorzaak Hoorkliniek een aanrader!

Vertrouwd, deskundig en vriendelijk personeel. De praktijk is functioneel ingericht met veel aandacht voor privacy van de klant.

Beoordeling voor Uw algehele ervaring met Oorzaak Hoorkliniek
5/5
Tevreden

Super tevreden

Beoordeling voor Uw algehele ervaring met Oorzaak Hoorkliniek
4/5
Optimale service en uitleg bij het kiezen naar nieuwe hoortoestellen

bedankt en we komen zeker weer terug wanneer zulks nodig is

Beoordeling voor Uw algehele ervaring met Oorzaak Hoorkliniek
5/5
Super service

In januari mijn Oticon More 1 hoortoestellen gekocht en ik ben super tevreden over de service van Anita en haar Oorzaak hoorkliniek. Alle aandacht en goede deskundige uitleg.

Beoordeling voor Uw algehele ervaring met Oorzaak Hoorkliniek
5/5
Felicitatie

Lief Oorzaak-team, van harte gefeliciteerd met jullie 10-jarig jubileum vandaag, chapeau!! Hartelijke groet, Mariëll (vriendin van Anita)

Beoordeling voor Uw algehele ervaring met Oorzaak Hoorkliniek
5/5
Nettie.K

Zeer tevreden . Heel rustig legde ze me alles uit. En ik kan met vragen altijd terug komen.

Beoordeling voor Uw algehele ervaring met Oorzaak Hoorkliniek
5/5
Perfecte service

Top service, ze staan altijd voor je klaar en je wordt goed en deskundig geholpen. Oorzaak luistert naar jouw verhaal en jouw wensen én biedt daar een passende oplossing voor. Ze zijn altijd vriendelijk en nemen uitgebreid de tijd voor je! Kortom: TOP!

Beoordeling voor Uw algehele ervaring met Oorzaak Hoorkliniek
5/5
Zeer goed geholpen

Nadat mijn vorige audicien mij niet wilde/kon helpen om WIdex hoortoestellen krijgen ben ik bij de Oorzaak terecht gekomen. Vanwege een grote gewenning aan Widex is een overstap naar een ander merk slecht mogelijk, en ben ik echt gehecht aan het geluid ervan.

Bij de Oorzaak heb ik mijn wensen aangegeven en ben naar huis gegaan met fantastische Widex Evoke hoortoestellen. Afstellen ging erg vlot en het verstaan is nu veel beter.

Beoordeling voor Uw algehele ervaring met Oorzaak Hoorkliniek
5/5

Wij zijn geholpen door RACHEL, vriendelijke ontvangst en behulpzaam op alle vragen . Wij zijn heel tevreden over de uitstekende uitleg ook over de nacontroles nemen ze echt de tijd. Echt een aanrader.

Beoordeling voor Uw algehele ervaring met Oorzaak Hoorkliniek
5/5

Beste team Oorzaak hoorkliniek,
Ik moet bekennen , ik was best sceptisch, vond mij zelf nog wat jong ( 47 jr ) om aan een hoorapparaat te beginnen , maar merkte het laatste half jaar zelf toch ook wel dat het steeds hinderlijk werd , het steeds moeten vragen: wat zegt u ?
Ik ben door Rachel geholpen , erg vriendelijk behulpzaam en efficiënt .
Alles werd duidelijk en goed uit gelegd, er werd echt de tijd voor mij genomen , denk dat t niet overal zo gaat.
Toen ik de toestellen kreeg ( ik was dus sceptisch, dacht daar kan ik nooit aan wennen, ineens zoveel geluid )
Maar… ik was zo gewend ., , echt boven verwachting .Rachel had de toestellen al
erg goed op mijn gehoor afgestemd , dus niet ineens te hard , dit wordt langzaam opgevoerd….
Ik hoor nu echt beter en heb niet 1 x gedacht , ik doe ze uit .
Ik ben er heel blij mee en blijf zeker klant.
( en kan het iedereen die twijfeld aanraden ! )

Beoordeling voor Uw algehele ervaring met Oorzaak Hoorkliniek
5/5
Na 2 maal hoortoestellen elders, nu bij Oorzaak Hoorkliniek

Ik ben zeer tevreden over de behandeling bij Oorzaak omdat ik mij daar als klant behandeld voel . Dat is niet meer van zelf sprekend bij de grote ketens. Daar voelde ik mij behandeld als ziekenfonds patiënt. Team Oorzaak bedankt, nu heb ik de juiste hoortoestellen.

Beoordeling voor Uw algehele ervaring met Oorzaak Hoorkliniek
5/5
Heel goed

Perfect geholpen

Beoordeling voor Uw algehele ervaring met Oorzaak Hoorkliniek
5/5
Laurent. Elias

Oticom More 1 Minirite R Li-Ion rechts en links Zijn zeer goede toestellen het horen is veel beter geworden. Ben zeer tevreden zijn de nieuwste hoortoestellen van 2021

Beoordeling voor Uw algehele ervaring met Oorzaak Hoorkliniek
5/5
Hooradvies

We zijn heel tevreden over het advies en de service.
Goede uitleg,nemen de tijd voor je,goede nacontrole.
Heel vriendelijk en behulpzaam.

Beoordeling voor Uw ervaring met uw audicien
5/5
Geweldige ervaring

Zeer vriendelijke en kundige behandeling.

Beoordeling voor Uw algehele ervaring met Oorzaak Hoorkliniek
5/5
Ik tel weer mee

Ik ben heel erg blij met mijn hoortoestellen en met Anita en haar team. Ik ben heel goed op mijn gemak gesteld, na jaren in een isolement te hebben geleefd :”Hoor” ik er weer bij, ik tel weer mee. De service is en kwaliteit is geweldig .

Beoordeling voor Uw ervaring met de geleverde dienstverlening
5/5

beste Anita,
om maar meteen met de deur in huis te vallen,vriendelijkheid ,goede kennis van produckten,hebben mij een heel goed gevoel gegeven,ik ben dan ook zeer tevreden over je bedrijf.

Beoordeling voor Uw algehele ervaring met Oorzaak Hoorkliniek
5/5
Tevreden

Ik heb vandaag mijn tweede gehoorapparaat bij oorzaak in Nederweert gekocht . Ik kan alleen maar zeggen dat ik heel tevreden ben , net als de vorige keer . Bedankt voor de goede service , en de deskundigheid van Rachel .

Beoordeling voor Uw algehele ervaring met Oorzaak Hoorkliniek
5/5
Service Oorzaakhoorkliniek

Oorzaak hoorkliniek is top op het gebied van service en kundigheid tav hun klanten. Rustige en duidelijke bejegening in het gehele proces, van de aanvraag tot aan de eindcontrole. Fijne persoonlijke bejegening.

Beoordeling voor Uw algehele ervaring met Oorzaak Hoorkliniek
5/5
Oorzaak in nederweert

Fijne service en goede afstelling

Beoordeling voor Uw algehele ervaring met Oorzaak Hoorkliniek
5/5
Excellente Sevice

Beste Anita en teamleden,
Zeer bedankt voor de levering van de nieuwe hoortoestellen; zo ook voor de vriendelijke en gastvrije ontvangst in deze “Coronatijd’ in jullie mooie zaak in Nederweert. Een serieuze behandeling, nauwgezet en zeer accuraat, heb ik mogen ervaren. Vandaar ook mijn vijf sterren voor jullie service.
vriendelijke groet,
M.Hamans

Beoordeling voor Uw algehele ervaring met Oorzaak Hoorkliniek
5/5

Prettig , gemakkelijk en duidelijke uitleg.
Goede ontvangst.
Zeer tevreden over het geleverde hoor toestel.

Beoordeling voor Uw algehele ervaring met Oorzaak Hoorkliniek
5/5
Juiste hoortoestel voor mij

Als muziekkant stel je hoge eisen aan een goed hoortoestel. Na zelf wat onderzoek gedaan te hebben naar het juiste hoortoestel kwam ik bij Oorzaak terecht. Al snel kwamen we op hetzelfde hoortoestel uit waar ik naar op zoek was. Een nieuwe generatie met vele mogelijkheden en een zeer goed geluid. Dankzij het kundige advies van Oorzaak Nederweert beschik ik nu over het juiste hoortoestel. Goede service en klantgerichtheid. Bedankt!

Beoordeling voor Uw algehele ervaring met Oorzaak Hoorkliniek
5/5
L. Vossen

Goede behandeling, en fijn dat ik het geluid kan verstellen met mijn mobie

Beoordeling voor Uw ervaring met de geleverde dienstverlening
5/5
Uitstekende professionele dienstverlening

Mijn voorkeur ging uit naar een in-ear hoortoestel.
Na de gehoortesten en aanmeting heb ik dat ruim een maand geheel vrijblijvend mogen testen.
Ondanks de nodige verdere aanpassingen bleek dit helaas niet de beste oplossing voor mijn gehoorprobleem te zijn. Volgens Oorzaak Hoorkliniek lag dat in de lijn van verwachting maar ze hebben me dit zelf doen laten ervaren. Nu heb ik een uitwendig hoortoestel waar ik enorm tevreden mee ben. Het zit confortabel en de versterking klinkt buitengewoon natuurlijk.
Het aanmeten en testen van het in-ear hoortoestel waren kostenloos! Wat een service.
Zeker omdat mijn toestel optioneel een titanium behuizing had.
De gehoortesten zijn behoorlijk uitgebreid en duidelijk in ervaren en professionele handen.

Beoordeling voor Uw algehele ervaring met Oorzaak Hoorkliniek
5/5

Op advies van mijn huisarts een gehoortest laten doen. Kon bij Oorzaak Hoorkliniek meteen terecht. Bij andere audicien moest ik 3 weken wachten.
Hele mooie zaak met professioneel, vriendelijk personeel. Er werd voor mijn gevoel genoeg tijd genomen om naar mijn klachten te luisteren en ook voor het doen van de gehoortest. Gelukkig hoor ik nog prima en heb geen gehoorapparaat nodig, maar zou deze zaak zeker aanbevelen!

Beoordeling voor Uw algehele ervaring met Oorzaak Hoorkliniek
5/5
Goede ervaring

Ik heb goede ervaringen en ik ben heel tevreden over de hoortoestellen en het resultaat. Ook is er een geweldige service
Anita en Rachel ,hartelijk dank.

Beoordeling voor Uw algehele ervaring met Oorzaak Hoorkliniek
5/5
Dank

Bedankt voor jullie vakkundig advies en geduld. Ik ben goed geholpen en kan Oorzaak bij iedereen aanbevelen.

Beoordeling voor Uw algehele ervaring met Oorzaak Hoorkliniek
5/5
Prettig hoorgenot

Bij het verbeteren van mijn gehoorkwaliteit heb ik mij laten voorlichten door Rachel Walravens van Oorzaak Hoorkliniek. Dit is gebeurd met alle geduld en kwaliteit en voelde mij zeer relaxed. Het hoortoestel dat ik heb gekocht voelt prettig aan en draagt bij tot een goede geluidsweergave. Een aanrader, mede gestoeld op de prettige en relaxte manier van vakkundigheid en aanbeveling. Ik voelde mij echt klant en de nieuwe locatie en entourage droeg hier belangrijk aan bij.

Beoordeling voor Uw algehele ervaring met Oorzaak Hoorkliniek
4/5
dhr..luiten

9

Beoordeling voor Uw algehele ervaring met Oorzaak Hoorkliniek
5/5

Anita en Rachel zijn prettig, weten waar zij het over hebben en stemmen af op de persoon maar zijn ook duidelijk.
Ondanks mijn moeilijke soort gehoorverlies ben ik zeer tevreden over de geboden oplossing, dank jullie wel!

Beoordeling voor Uw ervaring met de geleverde dienstverlening
5/5
Super service

Al jaren klant, en al jaren zeer goede ervaring in de (deskundige) service voor de hoortoestellen..

Beoordeling voor Uw algehele ervaring met Oorzaak Hoorkliniek
5/5

Helemaal tevreden

Beoordeling voor Uw algehele ervaring met Oorzaak Hoorkliniek
5/5
Super service

Ik ben heel erg tevreden over de service en de meerdere gesprekken met Anita en Rachel. De professionele, vriendelijke en duidelijke uitleg heb ik als super ervaren. Ik kan oorzaak hoorkliniek iedereen aanbevelen.

Beoordeling voor Uw algehele ervaring met Oorzaak Hoorkliniek
5/5
Zeer tevreden

Bij een voornamelijk eenzijdige gehoor verlies van meer dan 70%, ben ik naar hoorkliniek Oorzaak gestapt. Na het beluisteren, het onderzoek en aandacht, dacht ik Anita heeft kennis en vakkundigheid in huis. In de proefperiode ontdekte ik, dat het verkeer op de weg kan ik aan mijn dove kant weer aan horen komen. Ik heb hierna mijn hoortoestel en cross hoorapparaat bij Oorzaak gekocht Er is hoorzorg op maat geleverd. Anita en Rachel veel dank

Beoordeling voor Uw algehele ervaring met Oorzaak Hoorkliniek
5/5
Goede service en kwaliteit

Zeer goed geholpen, vakkundig, deskundig, vriendelijk, goed advies. Een aanrader voor een ieder die een hoortoestel nodig heeft.

Beoordeling voor Uw algehele ervaring met Oorzaak Hoorkliniek
5/5
Kessels

Zeer tevreden ,veel rust en tijd voor je als client ,met veel vragen .

Beoordeling voor Uw algehele ervaring met Oorzaak Hoorkliniek
5/5
Zwemdopjes

Correcte service, vriendelijke personen, aangename omgeving, zeker een aanrader

Beoordeling voor Uw algehele ervaring met Oorzaak Hoorkliniek
5/5
Vakkundig en vriendelijke service

Bij Oorzaak Hoorkliniek merk je dat ze heel vakkundig zijn en een hele goede service. hebben. Ook zijn ze altijd vriendelijk .Ik ben dus ook zeer tevreden met mijn hoortoestellen . En ik kan Oorzaak Hoorkliniek echt bij de mensen aanraden . Ze staan goed bekend in de regio maar maken het ook absoluut waar.
Anita en Rachel , dank jullie wel voor de super fijne service en topkwaliteit. Ik zal jullie zeker aanbevelen bij andere mensen

Beoordeling voor Uw algehele ervaring met Oorzaak Hoorkliniek
5/5
Uitstekend

Wij ( mijn vrouw en ik ) zijn uitstekend tevreden met onze hoortoestellen . We zijn heel gastvrij ontvangen met lekkere koffie en koekjes. De service is uitmuntend. En ik kan iedereen Oorzaak Hoorkliniek aanbevelen. Er word echt hoorzorg op maat geleverd. Anita en Rachel , hartelijk dank.

Beoordeling voor Uw algehele ervaring met Oorzaak Hoorkliniek
5/5
Kundig advies en prima service

voor het eerst sinds jaren hoor ik weer goed, Als er een probleem is kan ik op korte termijn terecht en word ik goed geholpen.

Beoordeling voor Uw algehele ervaring met Oorzaak Hoorkliniek
5/5
Hele goede service, persoonlijke behandeling

Het hele proces liep gesmeerd. Vanaf de intake t/m de eindcontrole heb ik met een goed gevoel alle testen ondergaan. Gevolg is, dat ik nu zo goed hoor, dat de TV nu harder moet voor mijn vrouw i.p.v. voor mij. Ook tijdens familiefeestjes, en dat zijn er heel wat, kan ik weer delnemen aan de gesprekken. Topresultaat…

Beoordeling voor Uw algehele ervaring met Oorzaak Hoorkliniek
5/5

Eerst een proefperiode bij een grote organisatie maar de geadviseerde toestellen voldeden niet aan mijn verwachtingen. Daarna contact opgenomen met Anita van Oorzaak Nederweert. Bij Oorzaak kreeg ik goed advies en kon diverse toestellen uitgebreid testen. Ik ben zeer tevreden over de goede begeleiding, aandacht en geduld om te komen tot de beste oplossing.

Beoordeling voor Uw algehele ervaring met Oorzaak Hoorkliniek
5/5
Onze ervaringen met Oorzaak

Na eerst wat informatie ingewonnen te hebben bij kennissen naar binnen gestapt bij Oorzaak. Ze nemen alle tijd voor uitgebreide uitleg, gehoortest en de financiële voorwaarden. (Vergoeding van de zorgverzekeraar). Ook na enkele weken – op basis van onze ervaringen en nieuwe test – nog wat aanpassingen gedaan om optimaal te kunnen horen. Kortom: aan te bevelen!

Beoordeling voor Uw algehele ervaring met Oorzaak Hoorkliniek
5/5
Prima service !

Rachel, Hartelijk dank voor het gratis instellen van het hoorapparaat. (dat niet eens uit jullie winkel komt) Ook dank voor de vriendelijke ontvangst.

Beoordeling voor Uw algehele ervaring met Oorzaak Hoorkliniek
5/5

Bij een eenzijdig gehoorverlies kreeg ik op hetzelfde moment Tinnitus ,enige dagen later zag een filmke met Anita en haar hoor kliniek ( Oorzaak )in Nederweert . Na het beluisteren van haar uitleg (voor zover ik het kon volgen) met een oor, dacht ik deze vrouw heeft kennis in huis ,en hier ga ik naar toe. Anita geeft goede serves is kundig en begripvol. ik heb er nu mijn 2e hoortoestel gekocht een cros hoorapparaat , die het geluid van de dove kant naar het goede oor seint, en kan dus het verkeer op de weg weer aan horen komen aan mijn dove kant. een prima zaak met goede serves vind ik. Jan Geenen Weert

Beoordeling voor Uw algehele ervaring met Oorzaak Hoorkliniek
5/5
Erbij "horen""

Tjeu Jonkers

Beoordeling voor Uw algehele ervaring met Oorzaak Hoorkliniek
5/5
Van een veeleisende klant een tevreden klant gemaakt.

In eerste instantie een test gehad bij een grote keten in Weert, maar daar adviseren ze meestal hun eigen merk, maar ik wilde meer vrijheid van keuze. Toen naar Oorzaak Hoorkliniek en na een gehoortest in november 2014 stuurde ze me door naar de KNO-arts. Toen ze daar hoorde dat ik bij Oorzaak Hoorkliniek was geweest zei de assistente “dan heb je een goede keus gemaakt”. Bij Oorzaak Hoorkliniek ben ik zeker geen makkelijke klant geweest. Ik had me een lijstje met vragen en wensen. Ik heb verschillende toestellen als proef gehad, met telkens weer de nodige aanpassingen van de instellingen of andere oordopjes, net zolang tot ik uiteindelijk tevreden was. Ondanks de bijzonder veel uren die ze aan mij hebben moeten besteden waren ze altijd vriendelijk en behulpzaam, steeds meedenkend naar de beste oplossing voor mij. Ze waren pas tevreden toen ik met volle overtuiging de keus had gemaakt. Ik kan me niet voorstellen dat je deze service bij een grote keten kunt verwachten. Toen kortgeleden een van de toestellen niet meer werkte omdat er vocht in was gekomen hebben ze deze op moeten sturen. Daarna had ik een probleem omdat ik het hoorapparaat met geen mogelijkheid meer samen met het andere kon koppelen met mijn iPhone. Na onderzoek bij Oorzaak Hoorkliniek bleek dat ze bij de reparateur het toestel hadden geüpdatet. Toen hebben ze bij Oorzaak Hoorkliniek het andere toestel ook geüpdatet en meteen gekoppeld aan mijn iPhone. Dit zijn mijn ervaringen met Oorzaak Hoorkliniek en ik ben daarom een tevreden klant.

Beoordeling voor Uw algehele ervaring met Oorzaak Hoorkliniek
5/5

Ik ben erg tevreden over mijn nieuwe gehoortoestellen. Duidelijke uitleg en goede service. Er werd goed gekeken welk gehoorapparaat het beste bij mijn wensen aansloot.

Beoordeling voor Uw algehele ervaring met Oorzaak Hoorkliniek
5/5
Super goed geholpen

Een prettige sfeer.Goed geholpen.Top team

Beoordeling voor Uw ervaring met uw audicien
5/5
Met recht de titel hoorspecialist

Na in 2007 mijn eerste hoortoestellen aangemeten te hebben gekregen door Anita bij een landelijke keten vond ik haar in 2013 terug in haar eigen zaak Oorzaak Hoorkliniek. Ook nu wederom perfect geholpen door haar bij de aanpassing van mijn tweede stel toestellen. Nu in 2019 dus geen vraag waar ik naar toe zou gaan voor mijn nieuwe stel hoortoestellen. Ik heb ze nu al weer een aantal weken in gebruik en ben zeer tevreden over de toestellen en de service van Anita en Rachelle.

Beoordeling voor Uw algehele ervaring met Oorzaak Hoorkliniek
5/5

Voortreffelijk deskundig en goede uitleg

Beoordeling voor Uw algehele ervaring met Oorzaak Hoorkliniek
5/5

Voortreffelijk deskundig en goede uitleg

Beoordeling voor Uw algehele ervaring met Oorzaak Hoorkliniek
5/5
Hoortoestel

Na andere aanbieders van hoortoestellen bezocht te hebben heeft de professionaliteit van Oorzaak en de zorg die hier werd gegeven bij een tweede hoortoestel van oorzaak wel de doorslag gegeven om bij Oorzaak voor een tweede te gaan ,voor de uitstekende service en begeleiding die werd gegeven, het was en is uitstekend

Beoordeling voor Uw algehele ervaring met Oorzaak Hoorkliniek
5/5

Nadat ik te horen kreeg van de KNO arts dat ik hoortoestellen nodig had heb ik een afspraak gemaakt bij Oorzaak hoorkliniek. De ontvangst was hartverwarmend en ik werd meteen op mijn gemak gesteld. Anita is een vakvrouw die alles héél goed uitlegd en alle tijd voor je neemt. Zij zoekt naar de beste oplossing en is pas tevreden wanneer je dat zelf ook bent. Ook bij problemen is er altijd op korte termijn een oplossing. En betalen doe je pas wanneer je helemaal tevreden bent.

Beoordeling voor Uw algehele ervaring met Oorzaak Hoorkliniek
5/5
w mestrom te baexem

goed toestel op maat met 100% nazorg

Beoordeling voor Uw ervaring met de geleverde dienstverlening
4/5

w heijnen

Beoordeling voor Uw algehele ervaring met Oorzaak Hoorkliniek
5/5

Op advies van Rachelle een afspraak laten maken om zwemdoppen aan te laten meten. Een zeer warm welkom en professionele hulp. Anita en Rachelle bedankt!!

Beoordeling voor Uw algehele ervaring met Oorzaak Hoorkliniek
5/5
Fantastisch

Oorzaak Hoorkliniek is deskundig, betrouwbaar, vriendelijk, degelijk en parlementair. Anita en Rachel behandelen de klanten perfect. Ook de kwaliteit van product en service is geweldig. Advies op maat. Ik kan Oorzaak Hoorkliniek oprecht aanbevelen

Beoordeling voor Uw algehele ervaring met Oorzaak Hoorkliniek
4/5
Luisterd oor

Bij de aanschaf van mij nieuwe gehoortoestellen werd er goed geluisterd naar mijn wensen. Duidelijke uitleg gegeven tussen de verschillende gehoortoestellen en ruime mogelijkheden om ze uit te proberen. Een goede keuze kunnen maken. Top.

Beoordeling voor Uw algehele ervaring met Oorzaak Hoorkliniek
5/5
Service

Anita is een uitstekende vrouw die open , eerlijk , en oprecht is zei weet wat ze doet en zal je ook helpen als ze er niets aan kan verdienen mijn dochter kreef ook gehoortoestellen daar ik er ook heb helaas kon anita deze voorgeschreven toestellen niet leveren met volledige vergoeding omdat ze geen contract had met onze verzekeraar maar heeft ons wel geholpen waar we dan heen moesten gaan en eerlijk geweest dat we elders meer geld konden terug krijgen dit noem ik openheid en eerlijk en daar houdt ik van zo heeft ze mij toestellen geadviseerd waar ik 100 procent tevreden over ben en ik kan uit ervaring spreken draag vanaf mijn 2e levensjaar al toestellen en ik weet wat het is en betekend om ze te dragen.

Beoordeling voor Uw algehele ervaring met Oorzaak Hoorkliniek
5/5

zeer goed

Beoordeling voor Uw ervaring met uw audicien
5/5
Zeer goed

zeer goed

Beoordeling voor Uw algehele ervaring met Oorzaak Hoorkliniek
4/5
Hoorapparaat

Goede voorlichting…vriendelijk personeel en ze nemen de tijd voor je.

Beoordeling voor Uw algehele ervaring met Oorzaak Hoorkliniek
5/5

uitstekende kwaliteit,en vriendelijke en nette behandeling. door Anita en personeel,goede begeleiding.

Beoordeling voor Uw algehele ervaring met Oorzaak Hoorkliniek
5/5
Zeer tevreden

ik ben zeer tevreden over de behandeling bij Oorzaak Hoorkliniek door de vriendelijkheid en deskundigheid van het personeel. en de goede uitleg over het dragen van een hoorapparaat en de eventuele problemen hierbij,.

Beoordeling voor Uw algehele ervaring met Oorzaak Hoorkliniek
4/5
Mag de TV wat zachter

Mijn gehoorapparaat uit Belgie voldeed niet en op advies van iemand kwam ik bij Oorzaak terecht. Het nieuwe systeem van Oorzaak werkt fantastisch. De TV staat nu te hard en menigeen praat nu te hard voor mij. Dus ik ben een tevreden klant.

Beoordeling voor Uw algehele ervaring met Oorzaak Hoorkliniek
5/5
hoortoestellen voor het goede doel

ik ben drie keer met mijn moeder mee geweest naar Vietnam als vrijwilliger en heb zelf kunnen zien hoe het leven van mensen kan veranderen als ze weer kunnen horen! Dankzij de ingezamelde hoortoestellen van Oorzaakhoorkliniek!

Beoordeling voor Uw algehele ervaring met Oorzaak Hoorkliniek
5/5
Succesvolle zoektocht

Na forse wijzigingen rond 2014 inzake vergoedingen, verzekeraars bemoeienissen t.a.v. categorie-indeling etc. met als gevolg o.a. krimping van assortiment èn kennis bij diverse audiciens ging ik vanuit zuid-limburg op zoek naar een audicien welke nog wel aan mijn, weliswaar hoge, verwachtingen kon voldoen. Aan kwaliteit van horen en dus ook van leven kun je geen concessies doen is mijn mening. Zo kwam ik na lang zoeken in Nederweert terecht bij audicien Oorzaak alwaar ik de kwaliteit èn expertise aantrof die ik zocht. Tot op heden ben ik zeer te spreken over de samenwerking en goede service en voel ik me er echt op mijn gemak. Ik kan iedereen deze partner aanbevelen welke steeds bereid is met jou mee te denken, chapeau !

Beoordeling voor Uw ervaring met uw audicien
5/5
Ondanks tinnitus toch verbetering

Vanaf 2017 ben ik klant bij Oorzaak Hoorkliniek en ben een zeer tevreden klant. Ondanks een storende tinnitus heeft Anita een oplossing gevonden waarmee ik een beter resultaat dan verwacht heb kunnen realiseren. Het apparaat is zo ingesteld dat ik gesprekken beter kan volgen en de tinnitus iets minder stoort. Na een afspraak wordt ik altijd snel geholpen, dit in de gevallen dat de instelling wat aangepast moet worden. Je merkt aan alles dat je met een deskundig en ervaren iemand te maken hebt, die prima op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen. Daarnaast wordt ik altijd zeer correct ontvangen en is de service eerlijk en oprecht.

Beoordeling voor Uw algehele ervaring met Oorzaak Hoorkliniek
5/5
Dik tevreden!

Vanwege mijn gehoorbeperking moest ik een hoortoestel aanschaffen. De KNO-arts adviseerde Oorzaak in Nederweert. Een uitstekend advies zo bleek! Ik werd zeer vriendelijk en deskundig geholpen. Er werd alle tijd voor mij genomen en ik werd als klant behandeld en niet als een nummer. Ik mocht het toestel uitproberen en in die tijd mocht ik langskomen zo vaak ik wilde als er nog vragen zouden zijn. Daar heb ik dankbaar gebruik van gemaakt. Hierdoor raakte ik snel gewend aan mijn hoortoestel en werd dit ook nog eens vakkundig afgesteld op mijn persoonlijke situatie! Ook de service is uitstekend! Ik kan altijd terecht voor vragen of informatie. Klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel bij Oorzaak. Ik blijf absoluut klant bij Oorzaak. Complimenten dus!

Beoordeling voor Uw algehele ervaring met Oorzaak Hoorkliniek
5/5
Hoortoestellen voor Vietnam

sinds drie jaar heb ik contact met Oorzaak Hoorkliniek en met name met Anita. Jaarlijks werk ik in Vietnam als vrijwilliger voor 6 weken met name met kinderen/volwassenen met een aangeboren afwijking Voor de gemiddelde Vietnamees is het niet mogelijk om hulpmiddelen aan te schaffen. Oorzaak Hoorkliniek zamelt hoortoestellen die ik jaarlijks meeneem naar Vietnam. Ze zijn daar zo blij mee, hun hele leven veranderd door een hoortoestel uit Nederland! Anita geeft bovendien ook aan dat het geweldig is dat het weer hergebruikt wordt ipv weggedaan.

Door naar iedereen te luisteren, kunnen we samen zoveel meer horen.

Oorzaak hoorkliniek biedt hoortoestellen voor ieder oor.
Want het beste gehoor is voor iedereen persoonlijk.