Home > Reviews

Deel uw ervaring

Wij zijn voortdurend bezig om de kwaliteit van onze service naar u te verbeteren. Dat kunnen wij alleen op basis van uw feedback. Daarom vinden we het belangrijk dat u uw ervaring met ons kunt delen.
Dit kunt u doen door hieronder te klikken op de link. U kunt een keuze maken waarover u uw ervaring wilt delen. Tenslotte kunt u een waardering achter laten in de vorm van 1 tot 5 sterren. Uw feedback is zeer welkom.

Ervaringen van anderen:

Filter
1 - 5
Beoordeling voor Oticon
Zeer tevreden!
De medewerkers zijn zeer vriendelijk en zeer professioneel. Goed geholpen en ook zeer goede service! Zeker aan te bevelen!
Beoordeling voor Coselgi
Zeer tevreden
Prettig geholpen, zonder haast. Mocht de hulpmiddelen lang uitproberen. Ben zeer tevreden over de persoonlijke benadering en met de hoorapparaten van Coselgi
Beoordeling voor Oticon
Nieuwe hoortoestellen
Uitstekend geholpen door Casper . Legt alles goed uit en heeft geduld. Legt uitgebreide keuzemogelijkheden voor. Alles bij elkaar een aanrader.
Beoordeling voor Oticon
Uitstekend.
Uitstekende uitleg, deskundige begeleiding.Duidelijke info. Prima vervolgafspraken.Goede samenwerking met Adelante Al met al een prima aanbeveling voor iedereen met gehoorproblemen.
Beoordeling voor Oticon
Zeer Tevreden
Zeer prettige mensen , goede ontvangst, prima geholpen bent u toe aan een nieuwe hoortoestel ga naar Oorzaak Hoorkliniek. Van heer arte aanbevolen. Wil.
Beoordeling voor Oticon
Zeer Tevreden
Zeer prettige mensen , goede ontvangst, prima geholpen bent u toe aan een nieuwe hoortoestel ga naar Oorzaak Hoorkliniek. Van heer arte aanbevolen. Wil.
Beoordeling voor Oticon
Oticon hoortoestellen
Vakkundig geholpen door ervaren audicien. Goede uitleg, fijne hoortoestellen en goede nazorg. Beslist een aanrader om naar oorzaakhoorkliniek in Nederweert te gaan.
Beoordeling voor Oticon
een goede beslissing.
Laat eens wat aan je gehoor doen, hoe vaak was al niet gezegd door de kinderen. Uiteindelijk besloten actie te ondernemen en mijn zoektocht leidde naar de Hoorkliniek te Nederweert. Wat een goede beslissing. Goed onderzoek, gedegen uitleg en alle keuze vrijheid uit de diverse mogelijkheden. Daarna werd het gekozen hoortoestel (Oticon real) zorgvuldig ingesteld op mijn persoonlijke wensen. Het goed volgen van gesprekken, ook in een rumoerige omgeving, is geen enkel probleem meer. Alle lof voor deze hoorkliniek.
Beoordeling voor Widex MO440RR2D MOMENT 440
Verbetering van het horen
Al vele jaren heb ik last van slechter horen. Via een schoonzus hoorde ik van de hoorkliniek Oorzaak in Nederweert. Via een aantal afspraken raakte ik gewend aan het verdragen van hardere geluiden bij het dragen van een Widex-hoortiestel (L en R). Hierdoor lukte het beter om het praten van anderen te verstaan, zo ook het praten op radio en tv. 100% vooruitgang zal het niet worden maar ik ben tevreden met elke vooruitgang. Onlangs ben ik via de hoorkliniek ben ik in zee gegaan met de Widex Sound Assist, een klein kastje dat praten van anderen versterkt doorgeeft aan de hoortoestellen. Hiervan heb ik positieve verwachtingen. Al met al kijk ik positief naar de toekomst wat mijn gehoor betreft.
Beoordeling voor Oticon
Blij mens
Na jaren van gehoorverlies ben ik uiteindelijk over de drempel gestapt en heb Oorzaak Hoorkliniek in Nederweert bezocht n.a.v. een artikel in het magazine Vivere. Ik heb het allemaal over mij heen laten komen en mij laten begeleiden door Anita en haar team. Duidelijke uitleg, professioneel en kundig advies. Ik ben weer een blij mens en kan weer beter horen. Dames dankjewel.
Beoordeling voor Widex Moment
Na de demonstratie door Widex spraken de mogelijkheden van het hoortoestel mij aan. Na een proefperiode met goede begeleiding, heb ik besloten tot aanschaf. Ik ben heel tevreden over de toegankelijkheid,uitleg en service van Anita en haar collega's.
Beoordeling voor Oticon.
Uiteindelijk na lang dralen en uitstellen de "stap" gewaagd en naar de Oorzaak Hoorkliniek gegaan. Pluspunten: Geduldige uitleg + helder en kundig advies ontvangen. Minpunten: Zijn er géén te benoemen.
Beoordeling voor Bernafon
Hoortoestel
Fijn hoortoestel voor alle specifieke wensen goede begeleiding mensen ga naar een goede audicien zoals oorzaak Nederweert ben ooit ben in van een de vele zaken geweest die dagelijks op tv komen daar ben je nummer zoveel ik kan weer fijn muziek luisteren en vogels horen fluiten dankjewel team oorzaak en speciaal Pamela groeten wim
Beoordeling voor oticon
ik ben zeer tevreden over de behandeling. De wijze van beoordeling , de testen , de gekozen apparatuur en de follow-up , allemaal prima en in een heel prettige sfeer.
Beoordeling voor oticon
ik ben zeer tevreden over de behandeling. De wijze van beoordeling , de testen , de gekozen apparatuur en de follow-up , allemaal prima en in een heel prettige sfeer.
Beoordeling voor WIDEX
30-3-2023
U i t e i n d e l i j k bij OORZAAK Hoorkliniek te Nederweert het juiste advies en het perfecte Hoortoestel aangemeten en gefinetuned. Er werd alle tijd genomen in een periode van enkele weken voor uitleg, testen en bijstellen. Zeer mooie , gezellige zaak en parkeren voor de deur. Maar wat belangrijker is , een welgemeende aanbeveling voor eenieder om een vrijblijvende afspraak te maken.
Beoordeling voor Mooie (oor)zaak
Voortreffelijk geholpen
Beste dames, Bij deze wil ik jullie complimenteren met de mooie (oor)zaak! Mijn dank in het bijzonder aan mevrouw P. Plomp die me zo voortreffelijk geholpen heeft. Ik zal jullie zaak zeker aanraden bij derden.
Beoordeling voor Phonak
Phonak Paradese
Heb al 38 jaar hoortoestellen. Nu de eerste keer bij Oorzaak. Geholpen door Anita van Brummen. Een hele goede ervaring. Goede service geduld en uitleg. Was maar eerder gekomen.
Beoordeling voor Gehoorapparaat moment widex
Heel erg tevreden Anita heeft ons super goed geholpen, Ze neemt echt de tijd voor alles .we zijn echt tevreden. Alles heel erg duidelijk uitgelegd
Beoordeling voor Widex Moment 440 m RIC RD
Deskundig - klantvriendelijk
Na lang twijfelen heb ik de stap genomen om een afspraak bij Oorzaak Hoorkliniek te plannen. Ik ben zeer tevreden over het eindresultaat, en had deze stap al vele jaren eerder moeten nemen.
Beoordeling voor Widex Moment 440 M RIC RD
Goede service en begeleiding
Het werd weer eens tijd voor en nieuw hoorapparaat. Uiteindelijk is de keuze gevallen op Oorzaak Hoorkliniek in Nederweert. Ik werd geholpen door Anita van Brummen. Ze stelde eerst een aantal vragen om te bepalen wat mijn wensen zijn en in wat voor soort omgeving ik mij vaak bevindt. Uiteindelijk is de keuze gevallen op het product Widex. Ze heeft mij goed begeleid in het traject waarbij ruim de tijd voor fine tuning werd genomen. Goede begeleiding en aanrader voor iedereen die op zoek is naar een goed adres voor hoorapparaten.
Beoordeling voor Phonak Naida P90-UP
Zeer klantvriendelijk
Samen met mijn schoonmoeder heb ik uw hoorkliniek bezocht omdat ze toe was aan een nieuw gehoorapparaat. Er werd goed geluisterd welke problemen mijn schoonmoeder met haar gehoor heeft en welke situaties voor haar belangrijk waren om weer beter te horen. Wij kregen een duidelijk uitleg over verschillende gehoortoestellen en de prijzen die daarbij horen. Hierop hebben wij de keuze gemaakt. Toen er in de "testweken" toch nog één probleem over bleef werd ook deze snel opgelost. Mijn schoonmoeder hoort weer goed en kan zelfs in groepen weer deelnemen aan gesprekken. Het is heerlijk om te zien dat ze weer meedoet aan gesprekken en niet voor zich uit blijft kijken.
Beoordeling voor Gehoorapparaat
Gastvrij!
Ik heb weer een bijzondere ervaring achter de rug! Behalve dat ik nu weer goed hoor en daar de nodige voordelen van heb heb ik de hele weg van slecht horen naar alles horen afgelegt samen met Anita. Zij heeft me op mijn gemak gesteld en me goed geïnformeerd met veel geduld en vriendelijkheid! Bij elk bezoek werd ik gastvrij ontvangen. Mede dankzij haar inzet was het axepteren om een gehoorapparaat te moeten dragen voor mij als vanzelfsprekend! Ik ben dan ook zeer tevreden! Dankjewel!
Beoordeling voor Orticon hoortoestellen
Een tevreden klant.
Aangezien mijn hoortoestellen aan vervanging toe waren ben ik op zoek gegaan naar een firma die mij van een goed advies kon voorzien en een betaalbaar hoorapparaat kon aanmeten. Ik ben in mijn zoektocht bij Onlinehoren (partner van Oorzaak Hoorkliniek) terecht gekomen waar ik tijdens persoonlijke gesprekken van een zeer deskundig advies voorzien ben. Ik kon een keuze maken uit hoorapparaten welke voorzien waren van de laatste technieken die veelal bij andere gespecialiseerde bedrijven niet met een zorgvergoeding aangeschaft konden worden. De aanschaf van de nieuwe toestellen levert mij een enorme verbetering van de hoor kwaliteit op. Ik kan Onlinehoren bij deze van harte aanbevelen.
Beoordeling voor oticon more miniriter
topkwaliteit
Op zoek naar het beste hoortoestel met de beste prijs kwam ik uit op Oorzaak Hoorkliniek. Daar trof ik een kwalitatief uitstekende service. Stap voor stap met geduld en precisie werden de hoortoestellen op mijn gehoorverlies afgesteld, met ruimte voor mijn eigen input. Dit hangt volgens mij samen met de onafhankelijke positie van deze zaak. Geen belemmeringen door de dwang van het opereren in een grote keten. Kortom; Ik kan iedereen Oorzaak Hoorkliniek aanbevelen.
114 reviews « 1 of 5 »

Door naar iedereen te luisteren, kunnen we samen zoveel meer horen.

Oorzaak hoorkliniek biedt hoortoestellen voor ieder oor.
Want het beste gehoor is voor iedereen persoonlijk.