Oorzaak Hoorkliniek, de audicienspeciaalzaak in uw regio.

De audicienspeciaalzaak in uw regio

StAr geregistreerd audicien

Als audicien ben ik niet alleen gediplomeerd, maar ook StAr geregistreerd en dat ben je niet zo maar. Jaarlijks volg ik diverse nascholingen om volledig op de hoogte te zijn en blijven van wat er speelt in het vakgebied.

Triage audicien

Omdat ik opgeleid ben tot triage-audicien kan ik meer handelingen uitvoeren die normaal gesproken voorbehouden zijn aan andere specialisten. Doordat ik extra ben opgeleid op het gebied van audiometrie (hoor test) en otoscopie (gehoorgang onderzoek) ben ik in staat om ziektebeelden en bijzonderheden te onderscheiden van normale verliezen. Daarnaast heb ik een goede en prettige samenwerking met KNO-artsen in o.a. Weert en Audiologische Centrums.

Tinnitus Specialist

Als audicien ben ik niet alleen gediplomeerd en StAr geregistreerd, maar ook Tinnitus Specialist. Hiervoor heb ik naast verdieping in het onderwerp Tinnitus, ook geïnvesteerd in een Masterclass Tinnitus waarin ik getraind ben in de analyse en behandeling ervan.

Testruimte

De ruimte waarin wij hoortesten afnemen voldoet aan de strengste eisen en normen. Wij vinden dit belangrijk, omdat we zo uw gehoor het beste kunnen testen en meten.

Klantgerichte audicien

Bij mij staat u als cliënt centraal. Ik wil u graag zo goed mogelijk helpen, opdat u vol in het leven kunt blijven staan. Ik weet als geen ander dat slechthorendheid je onzeker kan maken, het kan je het gevoel geven er niet meer bij te horen, door dit bespreekbaar te maken kunnen we samen op zoek gaan naar een hooroplossing dat bij u past.

Lid van Hoorprofs

Oorzaak Hoorkliniek is aangesloten bij Hoorprofs.

Zorgverzekering

Oorzaak Hoorkliniek heeft contracten met alle zorgverzekeraars.