Oorzaak Hoorkliniek Hear Event 2023

Home > Oorzaak Hoorkliniek Hear Event 2023

Na 5 jaar was het weer tijd om de laatste technologische ontwikkeling in hoortoestellen te delen

In het pas geopende Hotel Rosveld in Nederweert was het gisterenavond 5 oktober druk. Zo’n 80 geïnteresseerden waren afgekomen op de aankondiging van het tweede Hear Event. In samenwerking met Oticon, een top merk hoortoestellen van de firma Demant, werd dit evenement georganiseerd

Anita van Brummen, eigenaar van Oorzaak Hoorkliniek, de speciaalzaak voor hooroplossingen in Nederweert opende de avond door iedereen welkom te heten. In 2018 organiseerde zij het eerste Hear Event, ook samen met Oticon waar een totaal nieuwe ontwikkeling werd geïntroduceerd: Brainhearing™

Na een korte introductie over haar zaak die begon aan de Staat in Nederweert, presenteerde zij haar team waar ze trots op is en dat staat voor:

  • Deskundig
  • Persoonlijke aandacht
  • Service
  • Klantgericht

Daarna gaf ze het woord aan Erik Lenting, Business manager hoortoestellen bij Oticon. Hij nam de aanwezigen mee in een presentatie over Brainhearing™.

We horen niet met onze oren maar met onze hersenen!

Zonder al te technisch te worden nam de spreker het gehoor mee in de fysiologie van het horen. Ook werd de unieke benadering in het ontwikkelen van hoortoestellen die Oticon heeft uitgelegd.

Veel aandacht ging naar de laatste ontwikkeling de Oticon Real™ miniRITE R een hoortoestel dat zeer goed presteert in een omgeving met veel geluiden en lawaai en dat bovendien bijzonder goed werkt voor mensen die graag en veel fietsen omdat dit toestel windruis goed onderdrukt.

Een voor de toehoorders zeer interessante presentatie.

Oticon investeert veel tijd en geld om slechthorenden een hoor-oplossing te geven die het natuurlijke horen evenaart. Dat is de missie die zij als bedrijf heeft en waar ze met passie dagelijks aan werkt.

Na de presentatie en de vragen en antwoorden sessie bleef menig geïnteresseerde op uitnodiging van Anita nog even napraten met een drankje en hapje.

Een geslaagde avond die voor herhaling vatbaar is!