Opening nieuw winkelpand

Voor slechthorenden is Oorzaak Hoorkliniek al 10 jaar een begrip, niet alleen in Nederweert maar ook ver daarbuiten.  Vanaf de oprichting heeft Oorzaak Hoorkliniek gewerkt vanuit haar visie en kernwaarden:

Kennis – Klantgerichtheid – Kwaliteit – Service

 “Anita en haar team staan en gaan voor klanten”. Dit werd duidelijk toen Anita in 2019 werd uitgekozen tot Hoorspecialist van het Jaar.

De COVID-19 uitbraak was voor Oorzaak Hoorkliniek reden om haar service uit te breiden en vanaf mei dit jaar werd onlinehoortoestelkopen.nl opgericht. Dit is een zeer klantvriendelijke website met een unieke Audicien aan Huis service welke geheel volgens RIVM-richtlijnen wordt uitgevoerd en bij diverse zorgverzekeraars voor vergoeding in aanmerking komt. Een uitkomst voor mensen die niet naar de winkel durven komen i.v.m. het corona virus of die door beperkingen dit niet kunnen.

Door het succes werd de winkel aan de Staat te klein en toen het pand aan de Brugstraat vrijkwam zag Oorzaak Hoorkliniek de kans om de plannen voor uitbreiding naar de toekomst mogelijk te maken.

Met ingang van 9 september opende Oorzaak Hoorkliniek haar audicien speciaalzaak aan de Brugstraat 11 in Nederweert waar ze haar klanten nog beter van dienst kan zijn omdat er in plaats van één nu drie aanpaskamers zijn, er meer ruimte is om de 1,5 meter covid-19 maatregel in de winkel te waarborgen en er onderdak is voor de webwinkel en audicien aan huis activiteit.

Oorzaak Hoorkliniek blijf staan voor haar klanten, zowel voor slechthorenden die zijn aangewezen op hoortoestellen in de categorie als buiten de categorie, Oorzaak Hoorkliniek heeft voor iedereen een oplossing.

Met deze verhuizing is Oorzaak Hoorkliniek voorbereid op de behoeften en wensen van klanten met een gehoorverlies voor de toekomst.

Team Oorzaak Hoorkliniek:

“Wij gaan voor onze klanten door het vuur en kiezen voor oplossingen op maat. Maak gerust vrijblijvend een afspraak voor een gratis hoortest en/of advies op maat in de winkel of bij u thuis.

Wij staan voor u klaar.

U bent van harte welkom!