Audicien van het Jaar 2019

Audicien is een dankbaar beroep. Dagelijks help ik mensen weer “mens” te zijn door ze weer goed te laten horen. Het gehoor is een van de belangrijkste zintuigen. Het kunnen communiceren en deel kunnen nemen aan de samenleving is van onschatbare waarde. 

Dat weet ik als gediplomeerd triage audicien en eigenaar van Oorzaak Hoorkliniek in Nederweert, maar al te goed.

Na jarenlang werkzaam te zijn geweest bij een grote keten, opende ik in 2011 mijn eigen hoorkliniek aan Staat 1 die een succes werd omdat ik durf vast te houden aan mijn visie: “Ik ga voor klanten door het vuur en het advies is altijd voor honderd procent afgestemd op de persoonlijke situatie van mijn cliënten.” En : “Ik ben niet merk gebonden maar heb een selectie van merken gemaakt waarmee ik de beste resultaten bereik. Klant- en service gericht is waar ik voor sta en ik ga altijd voor oplossingen op maat.”

Die visie en ambitie is nu beloond

Vandaag, 2 december 2019, werd ik uitgeroepen tot audicien van het jaar 2019. 

Langs deze weg wil ik mijn dank uitspreken naar alle trouwe cliënten voor hun vertrouwen in mij. Deze nominatie stimuleert mij om door te gaan op de ingeslagen weg!