Een aanbeveling van een cliënt

IZZ ZORGVERZEKERAAR

Naar aanleiding van uw verzoek om een teverdenheidsverklaring te ontvangen wil ik u graag het volgende laten weten;
Op advies van enkele bekenden, heb ik er na de verwijzing van de KNO arts voor gekozen om voor de aanschaf van een hoortoestel, gebruik te maken van de diensten van Oorzaak Hoorkliniek in Nederweert. Zij allen, waaronder een van mijn broers, hebben al vanaf de geboorte hoorproblemen en veel ervaring met audiciens. Unaniem zijn ze van mening dat eigenaresse, mevrouw van Brummen, de meest deskundige is waarmee ze tot op heden te maken hebben gehad.

Ook ikzelf heb ervaren, hoe belangrijk het is om een kundig advies te krijgen. Eind 1999 ben ik na middenoorontstekingen twee keer geopereed, waarna helaas twee van de drie gehoorbeentjes verwijders moesten worden. Mijn gehoor werd daardoor maar plm. 25% meer, waar helaas niets aan te doen was. Daarnaast hield ik aan de ingreep een zeer ernstig oorsuizen over, zo ernstig dat ik er uiteindelijk mee in de WAO terecht ben gekomen. Enkele keren navraag bij landelijk bekende audiciens leverde niets op, men kon me niet helpen.
In tegenstelling tot hun advies, was mevrouw van Brummen, na het zien van de gehoortest van de KNO arts, ervan overtuigd dat er wel degelijk mogelijkheden waren. Na een kundige instelling en met gebruik van een toestel uit (de goedkoopste) categorie 1, ging er een wereld voor me open. Het oor welk eigenlijk opgegeven was deed weer mee en ook werd het oorsuizen enigszinds onderdrukt, zoals door mevrouw van Brummen aangegeven. Daarnaast vond ik het positief dat er niet werd gepraat over een eventuele betere/duurdere versie, want haar devies was, goed is goed.

Resumerend kan ik u laten weten dat ik meer dan tevereden ben over Oorzaak Hoorkliniek in Nederweert en zeker over mevrouw van Brummen. Naast haar deskundigheid was alles perfect geregeld en de ontvangst hartelijk en professioneel.

Ik hoop dat ik u bij deze voldoende informatie heb verstrekt.

Met vriendelijke groeten,

Jan Stultjens
Nederweert-Eind, 5 mei 2017